2014. július 18.

[Képek] Ueda és Junno az oszakai éjszakában

A tartalom megtekintéséért kattints a folytatásra: 
Junno és Ueda tegnap éjszaka Oszakában szórakoztak 
5 megjegyzés:

 1. :D
  Ezt a képet már én is láttam :D
  Kíváncsi vagyok hogy J-bá meddig hagyja a humoristának, hogy kint legyenek a képek az oldalán a srácokról.
  Elvégre azzal a színésszel is leszedette azt a csoportképet amin Kame szerepelt a Joker Game forgatása alatt.

  VálaszTörlés
 2. Áh, szóval ő egy humorista. Sejtettem, hogy valami híres emberke, meg hogy szándékosan lett feltöltve, nem valami paparazzi kép, de nem tudtam, ki ő :)
  Hát igen, az ügynökség szabályai elég tiszták... sajna. De örülök, mikor azért egy-két kép felkerül :)

  VálaszTörlés
 3. Én azt olvastam, hogy humorista, de hogy ki az passz xD

  Én teljes mértékben paparazzi kép ellenes vagyok, nem értem miért kell a magánéletüket a világ elé tárni. Akkor akadtam, ki leginkább, mikor Kaméról felkerült az a kép amikor az egyik nagyszülője (én azt olvastam a nagyanyja, akit annyira szeretett, és akit a Vancouver no asahi forgatása alatt sűrűn meglátogatott) meghalt. Eddig is tudtam, a kinti fanokban kevés a tisztelet, de hogy megértés és kegyelet sincs bennük az sokkolt. Főleg annak a megjegyzése sokkolt aki megosztotta a képet, írta hogy látja, hogy Kame mennyire szenved, de azért reméli hogy hamar boldog lesz mert lassan kezdődik a turné, és ezt még kontrázták a kommentelők.
  Ez az önző gondolkodás teljes mértékben kiakasztott. Hogy lehetne boldog mikor az imádott nagyanyját elvesztette? De turnézni muszáj és teszi a dolgát, hiszen profi, csak remélni lehet hogy túlteszi magát rajta, és a vidám pillanatai tényleg vidámak. Kame pont az az idol, aki igyekszik palástolni a benne dúló érzelmeket, de azon a képen nagyon látszott, hogy épp mi megy keresztül.

  Szóval én a paparazzi képekkel hadilábon állok. Persze, ha felkerül megnézem, hisz rajongó vagyok, némelyiknek még örülök is, de nekem eszembe sem jutna lefényképezni, vagy közzétenni. Esetleg talán leírnám, hogy láttam.
  Ha belegyeznek a képbe az kicsit más, de én azt sem osztogatnám, mert nekem engedte a képet nem az egész világnak.
  A koncert képek, vagy egyéb forgatásokon, fellépéseken készült paparazzi képek megint más kategória, mert végül is ők akkor éppen dolgoznak és amúgy is fényképészek és kamerák között vannak.

  Lehet, hogy maradi gondolkodású vagyok, de én úgy gondolom, hogy tiszteletben kéne tartani a magánéletüket.
  Koki, Jin és más idolok más lapra tartozik, ők felrakhatnak magukról is képeket így nincsenek annyira "kiéhezve" a rajongóik. Koki képein kifejezetten jókat szoktam mosolyogni :D

  Nagyon vegyes érzelmeim vannak a nem hivatalos képekkel kapcsolatban, az szituációtól is függ, hogy hogyan viszonyulok az adott képhez. Mint rajongó, kicsit örülök, hogy láthatom őket, de mint magán személy teljes mértékben megértem, hogy ők is arra vágynak, hogy békén hagyják őket.

  Megint sikerült ennyi mindent összehordani xD Asszem a nyári szezonban túl sok a délelőtti szabadidőm a melóban xD

  VálaszTörlés
 4. Nem baj, ha hosszú kommentet írsz.

  Nekem mai napig is rejtély maradt az, amikor Kame-ról az olaszországi udinei filmfesztiválon az Ore, Ore c. filmbemutatón készült fan képek is felkerültek a netre, pedig direkt felhívták a figyelmet nem készíthetnek képeket, aztán mégsem lettek letiltva.
  De látszott mennyire boldog.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem azért nem lett letiltva, mert nem tudták lenyomozni kitől indult, nem úgy mint az ismert személyek osztogatásai. Mire észbe kapnak már elterjednek a képek és, ha magánszemély a forrás akkor szinte lehetetlen lenyomozni.

  Viszont az Ore, Ore filmbemutatójáról én még fancamot is láttam, igaz rövidet. Annyira csillogtak Kame szemei :D öröm volt nézni :D noha nem szeretem az efajta szabályszegést... bár...
  Ismerem a szabályokat, de a JE sokszor túlzásba is viszi.
  Azt olvastam valahol, hogy pl. mikor a 47 Ronin premierje volt, Jin megkérte a fotósokat, hogy várjanak és lement az emelvényről, mert nem lehetett rajta képeken amit az interjú végén csináltak... azért így is lekapta egy-két szemfüles, meg később is készültek képek.
  De annak viszont kivételesen örültem, hogy miután kirakták Kokit és jött a filmjének a premierje felkerül jó pár fancam, a hivatalos videó mellett.

  VálaszTörlés